Het kan nog steeds bij Print & Inkt; het hervullen van inktcartridges. Hiermee kunt u veel geld besparen.

Wij geven op alle hervulde inktcartridges 100% garantie.

Toch is het steeds vaker zo dat cartridges of printers beveiligd zijn tegen het hervullen. In dat geval kunt u het beste kiezen voor ons huismerk. Laat u vooral inlichten bij ons in de winkel.


Er zijn nog altijd mensen die nogal huiverig zijn als het om het hervullen van inktcartridges gaat. Men heeft minder positieve verhalen gehoord, of zelfs een slechte ervaring gehad. Vaak is het zo dat men dan denkt: "Zie je wel dat het niet werkt".


Het is vooral zonde om zo te denken. De slechte verhalen over het hervullen van inktcartridges worden meestal door de printer fabrikanten zelf de wereld in geholpen. Zij willen natuurlijk niet dat hun inktcartridges worden hervuld, want dit scheelt ze veel klandizie.


Er zijn nog steeds cartridges die geschikt zijn voor het hervullen. Deze kunnen meerdere keren worden hervuld en sommigen zelfs onbeperkt! Door de jaren heen zijn de vultechnieken sterk verbeterd.

Krijgt u toch een probleem met een hervulling, kom dan vooral terug, zodat wij het probleem naar tevredenheid voor u op kunnen lossen!


Niet alle inktcartridges zijn hervulbaar, omdat steeds meer fabrikanten hun printers beveiligen. Voor deze gevallen bieden wij u een goed alternatief, in de vorm van huismerk inktcartridges. Deze huismerk inktcartridges zijn goedkoper en bevatten meer inkt. De kwaliteit is gegarandeerd hetzelfde als het origineel. Dit geldt ook voor de hervulde inktcartridges.


Voor vragen over dit onderwerp kunt u natuurlijk altijd bellen of een e-mail sturen.

HERVULLEN VAN CARTRIDGES